Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - pixelpadre

Pages: [1] 2 3 4
1
CentOS-WebPanel Bugs / backup dates show May not july
« on: July 14, 2019, 04:19:02 PM »
public html backup dates are crazy.  All of my public html dates are May.  However, mysql shows todays date.

Am I missing something?

2
Informations / IP Access restriction
« on: June 17, 2019, 11:50:06 PM »
My house ip changes whenever we lose power.  I know there is a file to restrict logins to one or more ip addresses. 

Is it possible to restrict to a range since my house ip doesnt change by much.?

3
CentOS 7 Problems / su ssh login with private key Filezilla
« on: June 13, 2019, 04:05:10 PM »
Very strange, maybe normal but I dont know

Case #1

Filezilla login with private key as su1 with :

Filezilla remote directory: /home/non-su2/public_html

produces connection in nonsuperuser public directory with no up directory possible

Case #2

Filezilla login with private key as su1 with :

Filezilla remote directory: /home/su1

produces connection in su1 directory with no up directory or even lateral directory to /home/non-su2/public_html

Is this what we should expect?  Two different logins with the same credentials gives two different access permissions based on a setting in Filezilla remote directory. hmmmm


4
Informations / ssh disable root login
« on: June 12, 2019, 08:39:37 PM »
I am a little confused about this whole root login no-no business.

If ssh config is set to NO for allowrootlogin then how do we login?

I created a su but the new su does not have root access if I try to see the root directory.

Right now, I login to shell using putty.  I use the root user and private key generated from putty.  And that works fine.  But everyone is saying using root is not a good idea.  So what do I do?

When I try using putty with a new su and the private key, it says server refused our key, please type in password.  So I type in the password and I am in.  But with no root access.


5
CentOS-WebPanel Bugs / Update script throws error
« on: May 13, 2019, 04:40:13 PM »
Is there any other way to update cwp?  Script has a problem

######################
Update Server Packages
######################
PHP Warning:  file_get_contents(http://centos-webpanel.com/webpanel/versions/el7                                                                                                                     .txt): failed to open stream: Connection timed out in /usr/local/cwpsrv/htdocs/r                                                                                                                     esources/admin/include/cron.php on line 0
PHP Notice:  Undefined offset:1 in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/incl                                                                                                                     ude/cron.php on line 0
PHP Warning:  file_get_contents(http://...@gmail.com&version=0.9.8.750&u=1&d=9&s                                                                                                                     =1): failed to open stream: Connection timed out in /usr/local/cwpsrv/htdocs/res                                                                                                                     ources/admin/include/cron.php on line 0

6
Informations / Mariadb inport errors
« on: May 12, 2019, 06:58:52 PM »
Im having a hard time with one website on my new install.

First it was a problem with followsymlinks that I think I fixed by modifying the single vhost file.

But now I exported dbase from older version cwp.  When I import I get syntax errors from mariadb.

I cant get past the top of the file

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 4.6.6
-- https://www.phpmyadmin.net/
--
-- Host: localhost
-- Generation Time: May 12, 2019 at 06:49 PM
-- Server version: 10.1.22-MariaDB
-- PHP Version: 7.0.24

SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";
SET time_zone = "+00:00";


/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=@@CHARACTER_SET_CLIENT */;
/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_RESULTS=@@CHARACTER_SET_RESULTS */;
/*!40101 SET @OLD_COLLATION_CONNECTION=@@COLLATION_CONNECTION */;
/*!40101 SET NAMES utf8mb4 */;

7
MySQL / NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO error on import
« on: May 12, 2019, 03:49:46 PM »
Im importing database from old cwp to new cwp.  I get an error but import appears to be successful. Can I ignore the error?

Mysql error:
phpMyAdmin SQL Dump SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'phpMyAdmin SQL Dump

8
MySQL / Roundcube error Connection failed
« on: May 12, 2019, 01:18:26 PM »
Is it possible that the reason is as simple as mysql vs mysqli?

If I cant get this figured out is there a way to uninstall and reinstall roundcube with reinstalling cwp?

9
Apache / .htaccess: Option FollowSymlinks not allowed here
« on: May 12, 2019, 12:59:54 AM »
So, I did a new install and transferred everything over from my old CWP to my new CWP.  One site works fine on the old CWP but the new CWP I get this error.

.htaccess: Option FollowSymlinks not allowed here

I presume there is a difference in the apache configuration between the old and the new.

Any ideas.

Found it

http://wiki.centos-webpanel.com/options-followsymlinks-not-allowed

10
SSL / Deleted CSR file
« on: May 06, 2019, 04:30:06 PM »
I think I made a mistake and deleted a single CSR file in my certs directory.  What can I do.  New certificates are acting strangely.

IE common names dont match.

11
CentOS-WebPanel GUI / admin panel slow to load
« on: May 05, 2019, 12:50:04 AM »
Lately my latest install is not able to completely load admin GUI.  I usually have to do a page reload to get the panel to load.  My other sites are showing the same latency.

One thing I did notice is that I do not have a swap memory indicated on the admin panel right margin even though I do have 256MB swap memory.

Happens in IE and chrome and FF

12
SSL / Strange hostname-ssl file
« on: May 04, 2019, 11:09:29 AM »
Something strange happened, which caused chaos with my certs.

When I installed CWP I was asked for primary domain. 

In the past, it made no difference which domain I used.  In fact, I even used bogus.com in the past with no problem.

But now, it makes a very big difference. 

During install, I used my domain from my other server, (which I am being forced to abandon because CWP has expired files and will no longer update).  The NEW install, then created a hostname-ssl file.....BUT..BUT.....BUT...the NEW install created a hostname-ssl file and populated the IP address by a DNS LOOKUP. 

Guess what.....the NEW INSTALL created a hostname-ssl file with my OLD SERVER IP ADDRESS because DNS resolved to the old server IP address.   Bad Bad boy!  This  created big problems and big headaches.

If I look at primary domain name it showed the old server IP address.  I was able to edit the IP address, but I dont know how to edit primary domain associated with account.

13
Installation / pages dont load after install
« on: April 11, 2019, 10:50:49 PM »
Im getting the index.html  display from  /usr/local/apache/htdocs directory.  I cant figure out why its not working.  One thing I did notice is the vhost.conf file is blank.  On past versions there was an include line.  Is the vhost.conf file supposed to be blank?

I cant even read a text file in any of my website directories.  With url mydomain.com/test.txt all I get is the cwp test page.  This isnt my first rodeo as the saying goes.  I have been using cwp for a few years now and have installed many times.

14
CentOS 7 Problems / White screen admin login
« on: April 05, 2019, 07:16:51 PM »
 I can not login to admin.  I get a white screen and 500 error.

I ran update and got this

encoded file /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron.php has expired

can I simply copy cron.php from my other install to fix the problem?

http://myip gives me the standard http test page.  All websites work normal.

Ver 98.740



15
CentOS 6 Problems / White screen admin login
« on: April 05, 2019, 06:38:05 PM »
I can not login to admin.  I get a white screen and 500 error.

I ran update and got this

encoded file /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron.php has expired

can I simply copy cron.php from my other install to fix the problem?

Pages: [1] 2 3 4